Hollywoodi sztár

Kép
Sztárok

Sztárok és anyukáik: Teszteld, hogy felismered-e a hírességek szüleit!

Rajongunk értük, követjük őket napi szinten, de most az is kiderül, hogy mennyire vagyunk képben a családjukkal. Mennyire esett messze az alma a fájától? Írd meg nekünk, hogy hány sztármamit sikerült eltalálnod!

Kép
Sztárok

A szőke ötven árnyalata: Ők Hollywood legdögösebb szöszi hírességei

Úgy tartják, a szőke hajszín minden nőnek jól áll, csupán meg kell találnunk a hozzánk passzoló árnyalatot. Az biztos, hogy a következő 15 híresség már tudja, mi a tuti - de ki a legdögösebb szöszi a városban? Segítsetek dönteni!

Kép
Sztárok

North West tündéri fotóival nem lehet betelni

Kim Kardashian és Kanye West kislánya, North West az egyik legédesebb hollywoodi sztárbaba, akinek sokszínű személyisége igazán elbűvölő.

Kép
Sztárok

Ilyen egy hollywoodi sztár önéletrajza

Meglepő, de a sztárok is adnak be önéletrajzot. Persze nem teljesen hagyományosat.

Kép
Sztárok

Így még sosem láttad Bradley Coopert, Reese Witherspoont és Scarlett Johanssont

Zseniális fotókat készített a W magazin azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik szerintük idén Oscar-díjat érdemelnének. Nem lehetett semmi összeszervezni több mint 30 A-listás hírességet, de nekik ez is sikerült.

Kép
Sztárok

Fergie is magyar tervezőt választott

Most már felsorolni is képtelenség azoknak a hollywoodi sztároknak a névsorát, akik magyar tervezőket választottak. Közülük is a legtöbben Abodi Dóra különleges kreációit húzzák magukra mind a vörös szőnyegen, mind a hétköznapokon. Most például Fergie-t kapták lencsevégre egy Dora Abodi pulcsiban.

Kép
Sztárok

Hollywoodi sztárgázsik - ennyit keresnek a legmenőbb sztárok

Hollywoodban csak annyit érsz, amennyi pénzt csinálsz. A Paramount Channel novemberi és decemberi premierfilmjeinek sztárjai sokat mesélhetnének arról, hogyan járták meg az álomgyár csúcsait és völgyeit karrierjük során.

Kép
Sztárok

Imádni való pocakot villantott Blake Lively

Blake Lively az egyik legszebb kismama a hollywoodi sztárok között: tökéletes stílusérzéke nem hagyta cserben a babavárás alatt sem.

Kép
Sztárok

Vicces selfie-k a legmenőbb hollywoodi sztárokról

Már a decemberi InStyle-ban is szóltunk arról, hogy 2013 legmenőbb új kifejezése kétségtelenül a selfie volt. Hastageltük is rendesen az Instagramon, csakúgy, mint a sztárok: Obamától Palvin Barbin át Bradley Cooperig ma már minden magára valamit adó híresség készít magáról ilyet. Így volt ez a legutóbbi BAFTA gálán is.

Kép
Sztárok

Exkluzív fotósorozat a nyár legstílusosabb sztárjával

Vitathatatlan, hogy az idei nyár egyik legnagyobb filmes szenzációja az új Superman film, a Man of Steel. Henry Cavillt az igazi hollywoodi sztárok közé repítette - szó szerint - a szuperhős szerepe.

Előző oldal